Pentti Huovinen

Ajankohtaista

Turun kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi

Tiistaina 8.1.2013 Kokoomuksen Turun valtuustoryhmä järjestäytyi. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Pentti Huovinen ja varapuheenjohtajiksi Maija Perho sekä Niko Aaltonen. Kaiksi muuta työvaliokunnan jäsentä ovat Lasse Lindholm ja Satu Alanen.

Tammikuun lopussa kaupunginvaltuuston ensimmäisessä kokouksessa Kokoomuksen edustajaksi valtuuston ensimmäiseksi puheenjohtajaksi on ehdolla Pentti Huovinen ja kaupunginhallituksen kokoomusryhmään Minna Arve, Lauri Kattelus, Olli Manni sekä Saara-Sofia Siren (os. Sutela).

Kokoomuslaiset lautakuntien puheenjohtajaehdokkaat ovat:

tarkastuslautakunta Aila Harjanne,

opetuslautakunta Kaija Hartiala,

ympäristö- ja kaupunkisuunnittelulautakunta Niko Aaltonen,

seudullinen joukkoliikennelautakunta Harry Nordqvist,

kulttuurilautakunta Maija Perho,

nuorisolautakunta Matti Niskanen 2013-2014 ja Mohammad Azizi 2015-2016,

V-S aluepelastuslautakunta Pia Lindell sekä

Satamaliikelaitos Marjukka Karttunen.