Pentti Huovinen

Blogi

Innolla uusiin luottamustehtäviin

Kokoomuksen valtuustoryhmä päätti tiistaina 8.1.2013 illalla ehokkaistaan kaupungin eri luottamustehtäviin. Puolueet ovat jakaneet eri tehtävät jo ennen joulua, mutta päätökset henkilövalinnoista tehdään ensimmäisessä valtuuston kokouksessa 28.1.2013.

Valtuustoryhmän kokous sujui Petteri Orpon johdolla sopuisasti. Valinnoista käytiin ymmärrettävästi keskustelua, mutta yleinen ilmapiiri oli sopuisa. Harry Nordqvistin johtama valmisteluryhmä oli tehnyt hyvän esityön.

Minut valittiin valtuustoryhmän puheenjohtajaksi, mikä on suuri luottamuksen osoitus omalta valtuustoryhmältä. Olen toiminut kuluneet neljä vuotta ryhmän varapuheenjohtajana. Lisäksi minua esitetään Kokoomuksen ehdokkaana valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi. Tässä tehtävässä pääsisin mukaan kaupunginhallituksen kokouksiin, millä on suuri merkitys asioihin tutustumisessa.

Vaikka edessä on vaikeat ajat, odotan innolla uusien tehtävien tuomia haasteita.