Pentti Huovinen

Ajankohtaista

Kaupunginhallituksen jäseneksi

Turun kaupunginvaltuusto nimitti minut 30.1.2017 kaupunginhallituksen jäseneksi.

Valtuustokauden alussa 2013-2014 toimin Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana ja kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana. Kun minut valittiin Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaaniksi jätin nämä luottamustehtävät ja palasin rivivaltuutetuksi.

Siinä vaiheessa ei ollut mahdollista tehdä toimenpiteitä, joissa minulle olisi järjestelty jokin ryhmän puheenjohtajuutta vähemmän työläs luottamustoimi. Tarkoitukseni ei ollut siis jättää kokonaan luottamustehtäviä vaan jäin odottamaan mahdollisia paikkojen vapautumisia.

Rivivaltuutetun tehtävässä olen osallistunut kuntavaaliohjelman tekemiseen ja istunut Turun yliopiston edustajana sairaanhoitopiirin hallituksessa.

Nyt kun avautui mahdollisuus kaupunginhallituksen jäsenyyteen, otin tuon luottamustehtävän mielelläni vastaan.