Pentti Huovinen

Kirjoituksia ja puheita vanhat

Mukavia hetkiä Turun torilla, Pöytyällä ja Nousiaisissa

Kahvila Korva Turun torilla on oivallinen tapaamispaikka. Tervetuloa!

Nousiaisissa nautittiin kahvista ja hienosta syyssäästä. Takana Alpon hieno Ford vuosimallia 1924.

Kahvila Korvassa vilisi väkeä lauantaina 18.10.

Vaalien alla kaikkein mukavinta on tavata ihmisiä ja jutella heidän kanssaan. Mistä muualta luottamushenkilöt saisivat ensi käden tietoa kuin kansalaisilta. Siksi suora kanava kansalaisiin on erittäin tärkeä pitää auki. Itse asiassa olen miettinyt, että vasta vaalien jälkeen - erityisesti jos tulee valituksi - silloin vasta on tarvetta tällaisille keskusteluille.

Turun torilla olen lähes taukoamatta keskustellut äänestäjien kanssa. Siitä teille kaikille kiitos! Kokoomuksen järjestämä Kahvila Korva on erinomainen kokoontumispaikka. Se tarjoaa mukavat puitteet yhdessäoloon kahvikupposen ääressä. Olen saanut mahdollisuuden tarjota vielä xylitol-pastilleja korvapuustin syömisen päälle. Nämä pastillit ovat olleet hyvin suosittuja ja vaaliesitteen jakaminen pastillin ohessa on sujunut mallikkaasti.

x x x

Sain kutsun Pöytyän Kokoomuksen vaalijuhlaan, joka pidettiin torstaina 16.10. Kisariihessä. Pidin siellä esitelmän terveydenhuollon nykytilanteesta ja niistä monista seikoista, jotka vaikuttavat kuntien tulevaisuuteen ja palvelujen suunnitteluun. Juhlassa esiteltiin joukko hienoja ehdokkaita. Sain tavata monia uusia kasvoja, mutta myös kasvoja, jotka muistivat minut pikkupoikana. Helena kertoi vierailleensa vanhempieni kotona ja muisti minun kaataneen kahvia vierasjoukolle.

x x x

Lauantaina 18.10. vierailin Nousiaisissa Kokoomuksen vaaliteltalla. Tuttujen kanssa ihailimme Alpon hienoa 1924 vuosimallin Fordia. Sen historia oli dokumentoitu tarkasti, mikä lisää sen arvoa. Auto kiiltävän mustine lokasuojineen ja astinlautoineen oli viimeisen päälle laitettu. Keskustelut liikkuivat terveydenhuollosta ja nuorten perheiden asemasta maatalouteen sekä Nousiaisten tulevaisuuteen. Toivotaan, että Kokoomus menestyy ja saa Nousiaisissakin lisäpaikkoja. Ehdokkaista se ei ainakaan ole kiinni. Erinomaisia naisia ja miehiä.

Vaaleihin on seitsemän päivää aikaa ja vaalityö jatkuu. Kokoomuksen kannatus on nousussa. Toivotaan nousun huipentuvan vaalipäivänä. Tätä toivotaan ja siihen uskotaan.